Sport

Dat dispărut de Astra, Yoda a semnat cu Getafe!

Karim Yoda - FOTO Daniel Grecu

Echipa spaniolă de fotbal Getafe, antrenată de Cosmin Contra, a anunţat că l-a transferat pe mijlocaşul Karim Yoda. Informaţia i-a scos din minţi pe oficialii Astrei care susţin că Yoda mai are doi ani de contract cu echipa giurgiuveană.

Preşedintele Astrei Giurgiu a luat atitudine după ce formaţia din Primera Division l-a prezentat pe Karim Yoda drept noul său jucător.
Dinu Gheorghe a declarat că Yoda se află sub contract cu Astra până în 2016 şi i-a ameninţat pe fotbalist şi clubul spaniol că vor fi reclamaţi la FIFA.
„Dacă a semnat e problema lui şi a celor de la Getafe. E un jucător sub contract cu noi încă doi ani de zile. A părăsit clubul. Sigur va fi un dosar la FIFA, ne vom judeca şi vom vedea cine va avea câştig de cauză” a spus Dinu Gheorghe la televiziunea Sport.ro.
Conform site-ului oficial al celor de la Getafe, Yoda a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa antrenată de Cosmin Contra.
Printre cei mai valoroşi mijlocaşi de bandă din Liga I
Karim Yoda (25 de ani) evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, ajungând la Astra în toamna anului trecut din postura de jucător liber de contract.
De-a lungul carierei, jucătorul francez cu origini ivoriene a mai evoluat la Servette Geneva (în perioada 2006-2009) şi FC Sion (2009-2013).
Sezonul trecut, mijlocaşul de bandă a bifat 25 de meciuri în tricoul Astrei (21 în Liga I şi 4 în Cupa României) marcând 4 goluri.

„Nu ştim nimic de Yoda. Din punctul meu de vedere el este absent nemotivat”Daniel Isăilă, antrenor Astra Giurgiu

Considerat drept unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga I, Yoda n-a scăpat de criticile patronului Ioan Niculae după ce a ratat un penalti în meciul cu Oţelul Galaţi (21 martie 2014) încheiat cu scorul de 1-1.
În urma acelui incident, antrenorul Daniel Isăilă şi-a dat demisia revenind pe banca tehnică a Astrei o lună şi jumătate mai târziu.
Bogdan Vladu
Foto: Daniel Grecu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!