Economic

21 septembrie – Ziua Contabilului Român

w560xh316_SIGLA_CECCAR_BUNA-culori_buneSunt cei mai buni în ale cifrelor, iar sâmbătă, 21 septembrie, au sărbătorit pentru a 9-a oară consecutiv, Ziua Naţională a Contabilului Român. Membrii Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi Filiala Giurgiu s-au reunit pentru o şedinţă festivă, găzduită de Centrul Cultural Ion Vinea.

 Zeci de experţi contabili, contabili autorizaţi şi reprezentanţi ai unor firme de expertiză contabilă ori de contabilitate, membri ai CECCAR Giurgiu, au sărbătorit împreună, sâmbătă, Ziua Naţională a Contabilului Român, o zi marcată de un bilanţ pozitiv al contabililor giurgiuveni, aşa cum ne-a spus preşedintele CECCAR Giurgiu, Mariana Mitrea.

Preşedintele CECCAR Giurgiu a avut şi un mesaj, în zi de sărbătoare pentru toţi colegii săi, membri ai filialei Giurgiu, dar şi din întreaga ţară.

Un mesaj pentru toţi colegii săi contabili a avut şi reprezentantul Consiliului Superior al CECCAR, Dorin Cojocaru, cel care a spus că experţii de la Giurgiu formează o comuniune profesională, deci o adevărată echipă, chiar dacă cei mai mulţi lucrează individual.

Întâlnirea de sâmbătă, 21 septembrie, nu a presupus doar mesaje transmise cu ocazia Zilei Naţionale a Contabilului, ci şi o acţiune specială. Este vorba despre premierea celor mai bune societăţi membre ale CECCAR Giurgiu, după întocmirea unui top specific.

locurilor I şi II au primit din partea CECCAR Giurgiu câte un abonament pentru un pachet de promovare online pe site-ul Finanţelor Publice, pe durata unui an.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!