Actualitate Comunicate Cultură Economic Educație Important Informare publică La zi Pixu' corect Politic

22 octombrie 2020: Azi are loc ceremonia de învestire a noului președinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu si a primarului municipiului, Adrian Valentin Anghelescu

Azi va avea loc ceremonia de învestire a noului președinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu si a primarului municipiului Giurgiu, Adrian Valentin Anghelescu. Dumitru Beianu a mai fost fost presedinte al CJ Giurgiu, tot in urma votului la persoana, iar mandatul sau a fost unul de succes, prin multitudinea proiectelor implementate in domenii vitale: infrastructura, sanatate, asistenta sociala. A fost perioada in care s-au accesat fonduri europene importante ce au situat judetul Giurgiu pe locul 5 la nivel national. Adrian Anghelescu se afla la primul mandat, insa un om care toata viata s-a aflat la inaltime nu are cum sa nu confirme si in domeniul administrativ, cunoscand problemele gurgiuvenilor si avand in spate mandatul de consilier local. Sunt si o parte din motivele pentru care, presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu i- a sustinut pe Dumitru Beianu si pe Adrian Anghelescu.

Liberalul Dumitru Beianu, preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a obţinut 60.255 de voturi din partea alegătorilor giurgiuveni la alegerile locale din 27 septembrie, respectiv 48,81% din voturile valabil exprimate. PNL a obţinut astfel 18 mandate de consilieri judeţeni, avannd majoritate, iar PSD 12 mandate plus unul prin redistribuire, fiind ocupate toate cele 31 de locuri de consilieri judeţeni.

Liberalul Adrian Valentin Anghelescu a fost ales cu 8.307 voturi din totalul de 19.530 de voturi valabil exprimate la nivelul secţiilor din municipiu, reprezentând 42.5%. Şi în Consiliul Local Giurgiu, PNL a obţinut cele mai multe mandate, adjudecându-şi 9 dintre cele 21 de locuri.

Le uram succes celor doi si ne exprimam convingerea ca nu vor insela asteptarile giurgiuvenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!