Actualitate

28 vitezomani, ramași fără permis de conducere

28 DE CONDUCĂTORI AUTO VITEZOMANI, RĂMAȘI FĂRĂ PERMIS/ ȘOFERII CARE PUN ÎN PERICOL CIRCULAȚIA RUTIERĂ, ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR DIN GIURGIU.
O acțiune fulger a polițiștilor giurgiuveni menită să combată viteza excesivă demonstrează că încă mai sunt persoane care nu conștientizează pericolul la care se expun atât pe ei cât și pe ceilalți participanți la trafic.
Duminică, 27 mai a.c., polițiștii giurgiuveni s-au aflat la datorie și au desfășurat activități specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră a participanților la trafic și pentru diminuarea riscului rutier.
Într-un interval de numai patru ore pe Drumul Național 5, în afara localităților Daia și Uzunu, zonă cu potențial crescut de accidente, au fost reținute 28 de premise de  conducere, pentru viteză excesivă.
Indisciplina participanților la traficul rutier a condus la aplicarea a 204 sancțiuni contravenționale, pentru abateri la normele rutiere în valoare de peste 38.000 de lei dintre care pentru depășirea limitei de viteză 41 de sancțiuni contravenționale.
Astfel de acţiuni se vor intensifica, având în vedere că siguranța rutieră și diminuarea riscului rutier constituie una dintre prioritățile poliției giurgiuvene, fapt pentru care, pe toate drumurile cu risc crescut de accidente, vor fi întreprinse activități de impunere a legii pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!