Actualitate

30 septembrie 2014 – "ziua neagră" pentru administraţia giurgiuveană!

DumitruBeianu Informatia de Giurgiu

Scandalul ce a dominat întreaga ședință a Consiliului Județean de marți, dar, în special, urmările deciziilor consilierilor PSD și a aliaților lor stârnește discuții și controverse. Pentru administratorul public al județului, Dumitru Beianu, ziua de marţi a fost una neagră în administrația giurgiuveană.

„Cea mai controversată și absurdă ședință a Consiliului județean”. Așa caracterizează administratorul public al județului ședința derulată marți la Consiliul județean. Şi asta pentru că, uitând că au depus un jurământ prin care se obligă să acţioneze numai spre binele cetăţenilor care i-au ales, unii consilieri judeţeni au pus mai presus de toate ordinele primite pe linie de partid.

Întrebat dacă au știut sau nu ce votează consilierii județeni marţi, Dumitru Beianu  crede că unii, înt-adevăr, chiar nu au ştiut ce şi cum votează, însă sunt consilieri cu vechime, care au votat în perfectă cunoştinţă de cauză, fiind conştienţi de urmările votului, dar au ţinut cont doar de ordinele primite de la şefii de partid, fără a mai lua în seamă adevăratele interese ale celor care i-au „pus” în scaunele de consilieri: giurgiuvenii. Giurgiuveni care acum sunt nevoiţi să suporte consecinţele ambiţiilor consilierilor noii majorităţi (PSD, PLR, PPDD). Şi, din păcate, victimele acestor ambiţii inutile sunt categoriile cele mai defavorizate: persoanele cu handicap şi bolnavii de SIDA.

Repercusiunile deciziilor luate marți în ședința Consiliului Județean sunt grave, în mai multe domenii, printre care și proiectele cu finanțare europeană, banii dintr-un astfel de proiect fiind pierduți, ca urmare a hotărârii consilierilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!