Actualitate

PENTRU CÂRCOTAŞI! CANDIDAȚII LIBERALI VOR FI VALIDAȚI!

pnl grDeși stabilit a se desfășura  în mai multe sesiuni, procesul de validare a candidaților din teritoriu pentru funcțiile de primari și președinți de consilii județene de către Biroul Politic Național al PNL a creat, deja, isterii în rândul celor care poartă sâmbetele liberalilor de la Giurgiu.

Obișnuiți să trăiască cu grija altora, unii s-au grăbit să considere că, dacă cele două candidaturi pentru Giurgiu nu au ajuns la BPN PNL până la data de 18 ianuarie, acestea nu vor mai fi validate, lucru total neadevărat.

Conform reglementărilor de ordine interioară ale Partidului Național Liberal, candidaturile sunt validate în primă fază de către organizațiile județene în cadrul Biroului Politic Județean, după care sunt aprobate și la centru.

În cazul organizației teritoriale de la Giurgiu, procesul de validare a celor doi candidați, Florian Nicolae pentru primărie și Dumitru Beianu pentru preşedinţia Consiliul județean a avut loc pe data de 15 ianuarie, orele 13, în cadrul Biroului Politic Județean.

Validarea în cadrul acestui organism de conducere la nivel județean  s-a făcut în mod democratic, cele două propunei fiind votate în unanimitate.

Deoarece,  pentru validarea de către Biroul Politic Național al PNL, în prima sesiune din 18 ianuarie, dosarele trebuiau depuse la sediul secretariatului general în data de 15 ianuarie a.c., până la orele 11,00, evident că acest lucru nu a fost posibil, lucrările Biroului Politic Județean Giurgiu desfășurându-se tot în această zi, dar la orele 13.00.

Așadar, cei care s-au grăbit să se bucure cu privire la acest aspect vor avea dezamăgiri pe măsură, validarea candidaților liberali pentru Giurgiu, fiind un proces  aflat deja în desfășurare, sesiunea din 18 ianuarie, fiind reluată de către Biroul Politic Național al PNL, până la finalizarea întregului proces de validare și desemnare a candidaților în întreaga ţară.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!