Actualitate

Primarul ne spune pe reţelele de socializare că situaţia e sub control, în oraş!

Barbu fbAflat în trecere pe la Primărie, în cele două-trei zile dintre vacanțe, primarul Nicolae Barbu nu reușește decât să convoace  executivul și comandamentul de deszăpezire, să traseze sarcini  și să recomande giurgiuvenilor cui să se adreseze, dacă întâmpină probleme legate de starea drumurilor pe timpul iernii.

Astfel, considerând misiunea achitată, Nicolae Barbu continuă coordonarea intervențiilor pentru deszăpezirea orașului prin intermediul rețelelor de socializare, iar giurgiuvenii află, astfel, că municipalitatea are sub control întreaga situație privind acțiunea de intervenție pe toate categoriile de urgență.

Însă, cum raportările și pozele pe care primarul Barbu le primește, iar la rândul lui ni le transmite nouă, nu reflectă realitatea de la Giurgiu, acesta continuă să ne asigure prin mesaje transmise în eter, că peste 170 de muncitori lucrează de zor pe toate arterele de acces dintre blocuri, de asemenea, utilajele firmei de deszăpezire plus altele, 16 închiriate, se luptă cu nămeții în municipiu.

Acum, dacă Nicolae Barbu crede sau nu ceea ne transmite nouă, giurgiuvenilor, nu putem ști dar, cu certitudine știm că, acesta îi suspectează dintotdeauna pe giurgiuveni, cel puțin de naivitate. Altfel, cu siguranță, nu și-ar permite să ne prezinte situația la zi din teren, în timp ce el se află în afara localității.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!