Actualitate Anunțuri Comunicate

ACȚIUNE RUTIERĂ PENTRU PREVENIREA CAUZELOR GENERATOARE DE ACCIDENTE

La data de 5 aprilie a.c., în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii rutieri giurgiuveni au desfășurat o acțiune de amploare în munipiului Giurgiu, privind asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.760 de lei, iar ca măsuri complementare a fost reținut 1 permis de conducere, retrase 4 certificate de înmatriculare și 1 set de placuțe de înmatriculare, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, și a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 153 de persoane, au verificat 122 de autovehicule și 113 de testări cu aparatul Drager și DrugTest.

Acțiunile continuă pe linie rutieră și in zilele următoare pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!