Actualitate Anunțuri Comunicate Eveniment Social

Vesti bune pentru pasionatii de motoare. Motocross la Prundu, în weekend!

Sâmbătă, pe 9 aprilie, la Prundu (judetul Giurgiu) se dă startul sezonului Motocross Cup. Așadar, pe 9 si 10 aprilie 2022 dă o fugă la Prundu să-i vezi pe băieți cum zboară pe circuit. Evenimentul este organizat de catre Top Cross TCS si Dual Tours, in parteneriat cu Primaria comunei Prundu.

Iata ca, dupa o pauza de trei ani, se deschide sezonul competitional de motocross, competitie asteptata de pasionatii acestui sport.

Potrivit organizatorilor, sambata, 9 aprilie, incepand cu ora 11,00 incep antrenamentele si calificarile, iar duminica, pe 10 aprilie, tot de la ora 11,00, se da startul competitiei propriu-zise. Sunt asteptati peste 100 de sportive, profesionisti si amatori, din tara dar si din afara.


Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, promite şi în acest an un spectacol desăvârşit pentru competitori şi publicul participant.
„Circuitul de la Prundu este omologat internaţional pentru astfel de evenimente. Cu siguranţă şi în acest o să fie un spectacol frumos pentru toţi participanţii. Asadar, va asteptam in week-end la Prundu pentru a descoperi sau redescoperi frumusetea motocrosului si a vedea ca acest sport poate fi practicat si ca o relaxare activa, fara riscuri”, a declarat Cătălin Corbea, de altfel si el un pasionat al sportului pe doua roti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!