Actualitate

38,83% procent de promovabilitate la BAC – sesiunea de toamnă

Ministerul Educaţiei a afişat pe site-ul instituţiei rezultatele pentru absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de Bacalaureat 2011 – sesiunea de toamnă. Potrivit rezultatelor oficiale, la nivel naţional, 19,52% dintre candidaţii prezenţi la examenul de bacalaureat, sesiunea a doua, au promovat.“În judeţul Giurgiu, promovabilitatea este de 38,83%. La sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 989 elevi, conform aplicaţiei electronice. 5 au fost eliminaţi, 4 la probele scrise iar unul la cele de competenţe. 129 au absentat, iar 334 elevi au promovat. S-au depus 170 de contestaţii, majoritatea la Limba română, 58 mai exact, iar alte 40 la disciplina Matematică. Rezultatele finale vor fi cunoscute în cursul zilei de 7 septembrie, după orele 15.00. Atunci vom putea comunica dacă se modifică datele iniţiale”, a declarat prof. Georgeta Stănescu, purtător de cuvânt al ISJ Giurgiu.

Potrivit datelor, la Giurgiu s-au înregistrat doar trei medii de opt. 33 de candidaţi au reuşit să obţină o medie peste 7. La Giurgiu, nici un elev nu a reuşit să obţină o medie peste 9.

Doi candidaţi din acest judeţ au obţinut cea mai mare medie, respectiv 8.18. Negoiţă Ioana – Cristina, de la Grup Şcolar Mihăileşti, şi Niculae Monalisa – Oana, de la Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, sunt cele două candidate care au obţinut cea mai mare medie din Judeţul Giurgiu. În prima sesiune de Bacalaureat, Negoiţă Ioana – Cristina a picat la matematică (3,95), iar acum a luat cu 6,70. Niculae Monalisa – Oana a picat în prima sesiune la matematică (4,40), iar acum a luat 9,10.

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Giurgiu este de 38,83%, cu puţin peste un procent mai slabă decât cea din toamna lui 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 39,97 la sută.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!