La zi

40 de persoane admise la ISU Vlaşca

 isu vlascaREZULTATE NEAŞTEPTATE LA CONCURSUL DE ANGAJĂRI ÎN INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ VLAŞCA GIURGIU. DIN CEI 200 DE CANDIDAŢI ADMIŞI LA PROBELE COMPETIŢIEI, ÎN FINAL AU PROMOVAT EXAMENUL DOAR 40. ASTFEL, ACEŞTIA AU REUŞIT SĂ OCUPE DOAR O PARTE DIN CELE 48 DE LOCURI LIBERE ANUNŢATE PENTRU FUNCŢIA DE SUBOFIŢER OPERATIV PRINCIPAL.

Concursul de angajări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca Giurgiu s-a încheiat. Doar 40 de candidaţi dintr-un efectiv iniţial de peste 200 au fost admişi din sursă externă pentru cele 48 de posture scoase libere.

ISUAceştia au avut de trecut prin mai multe probe , cea mai grea fiind însă testarea psihologică la care au picat foarte mulţi. Limita de vârstă a participanţilor a fost de 28 de ani, iar locurile disponibile nu au fost limitate nici pentru bărbaţi, şi nici pentru femei. Concurenţa a fost acerbă. Cei mai mulţi aspiranţi, care şi-au încercat norocul la Giurgiu, au venit tocmai din Olt, Dolj, Craiova şi chiar din Vâlcea. În final, au rămas doar cei care au învăţat şi s-au pregătit pentru această competiţie.

De altfel şi comisia de examinare a dat dovadă de exigenţă şi profesionalism. La Giurgiu au fost aduşi ofiţeri din cadrul altor inspectorate de pompieri pentru a-i examina pe candidaţi.

Noul personal angajat în urma acestui concurs nu acoperă, din păcate, efectivul necesar de pompieri, însă e un început bun.

Prin urmare, din cele 40 de persoane admise, 13  vor fi repartizate Gărzii de Intervenţie Giurgiu, 3 la Colibaşi, 11 la Bolintin Deal, 7 la Mihăileşti şi 6 la Roata de Jos.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!