Actualitate

5 elevi cu rezultate deosebite la concursuri naţionale, dar şi profesorii lor, au fost răsplătiţi financiar de Consiliul Judeţean Giurgiu

Şedinţa extraordinară de vineri, 31 mai, a Consiliului Judeţean Giurgiu a fost, fără îndoială, una a sprijinelor financiare, majoritatea punctelor pe ordinea de zi, plus o suplimentare, vizând acest capitor. Astfel, trei persoane care au nevoie urgent de bani pentru diverse probleme medicale au primit în total 10.000 de lei. De asemenea, vor ajunge câte 20.000 de lei la Parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din municipiu şi la Protoieria Bolintin.

După ce la începutul săptămânii au răsplătit financiar 17 elevi olimpici şi pe dascălii lor, în şedinţa de vineri, Consiliul Judeţean a mai alocat o sumă consistentă pentru alţi 5 elevi şi tot atâtea cadre didactice.

Tinerii care au primit bani de la judeţ sunt Vlad Iordan, Teodora Pomenea, Daniela Văduva, Rebeca Gheţa şi Andrei Lăbău, iar profesorii sunt Steluţa Slate, Carmen Muşat, Mariana Zgorobete, Aurelia Ionescu şi Daniela Pantelimon.

În plus, 4.000 de lei vor merge către familia lui Manfred Botnaru, tânărul sportiv giurgiuvean, cu rezultate remarcabile la nivel naţional la alergare, fiind dublu campion şi recordman naţional. El a suferit, recent, o accidentare.

Legat de acest subiect, unul dintre consilierii judeţeni a cerut conducerii instituţiei să se implice în amenajarea unei piste de atletism la Giurgiu, judeţul nostru fiind singurul din ţară, care nu are aşa ceva.

Preşedintele Vasile Mustăţea a spus că va avea o discuţie pe această temă cu primarul Nicolae Barbu, în vederea unei eventuale colaborări.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!