Actualitate

Sute de rideri vor da curs aventurii Maratonul Dunării

  • riders-club_maratonul-dunarii_foto-marian-dumitru-12Pe 30 octombrie are loc ultima competiție ciclistă, marca Riders Club, din acest an
  • Sute de rideri vor da curs aventurii Maratonul Dunării; startul se va da în localitatea Prundu

 Aventurile Riders Club din acest an, care au purtat cicliștii în acest an pe noi trasee de poveste în mai multe regiuni ale țării, se vor încheia duminică, 30 octombrie, când va avea loc ultima competiție din calendarul 2016: Maratonul Dunării!

 Peste 600 de rideri au răspuns invitației la cea de-a 3-a edițieaconcursului, care va lua startul în localitatea Prundu, din județul Giurgiu, un eveniment mult apreciat pentru traseele frumoase desfășurate pe câmpiile și dealurile din zonă, dar și prin luncile bătrânului fluviu. Cicliștii se vor bucura de natură la Maratonul Dunăriipe două trasee cu lungimi de 16 km și 45 km, în funcție de abilități și nivel, acestea fiind croite de multiplul campion național la MTB Răzvan Jugănaru împreună cu echipa MPG și oferind variante generoase de a explora potențialul georgrafic al zonei. Pe traseul Scurt de 16 km vor concura participanți începând cu vârsta de 5 ani, la curse Family, sau individuale. Riderii cu antrenament și experiență în cursele de mountain bike, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă,vor pedala pe traseul de 45 de km,cu gradul 3 din 5, ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

 Startul se va da la ora 11:00, iar coloana de cicliști va fi însoțită de mașina oficială și de un ATV ce vor deschide calea concurenților și îi vor conduce pe trasee. Atmosfera va fi animată atât de organizatori, cât și de susținătorii riderilor care vor fi prezenți la start transmițând încurajări. Spectatorii se vor putea delecta și cu o serie de acrobații oferite de participanții la campionatul de motocross, care se va desfășura în paralel cu această competiție Riders Club.După această aventură MTB, concurenții adulți vor putea sa-și împărtășească peripețiile la un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, așa cum se cade după încheierea unei astfel de curse la Maratonul Dunării. Se vor lega mult mai bine și poveștile despre competițiile de peste an, la fel ca și planurile pentru 2017.

 Toate informațiile legate de eveniment se regăsescîn pagina dedicată competiției Maratonul Dunăriide pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro și vă ținem la curent cu noutățile și pe pagina Facebook Riders Club.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!