Actualitate

DAJ Giurgiu: Secretarul de stat in MADR, Gheorghe Stefan, preocupat de starea agriculturii giurgiuvene

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Stefan, insotit de directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochisor, prefectul judetului Giurgiu, Aneta Matei si directorul ANIF, Dumitru Ardei, au efectuat o vizita de lucru in municipiul si judetul Giurgiu.

Temele vizate au fost: respectarea prevederilor ordonantelor militare on domeniul comercializarii produselor agricole, modul in care seceta a afectat culturile din judet, functionarea sistemului de irigatii si problemele intampinate de ANIF, operatori economici si asociatiile de udatori din judetul Giurgiu, starea fizica a unor statii din subordinea ANIF Giurgiu – cea de la Puieni, comuna Prundu, implmentarea programului tomate.

Prima oprire a fost piata centrala din municipiul Giurgiu – sectorul producatorilor agricoli si zona de flori. Au urmat apoi: deplasarea la Fratesti, la unul dintre fermieri care are si o asociatie de udatori, Gheorghe Cireap; vizitarea unei statii de la Puieni si a unor suprafete unde se iriga deja; conferinta de presa unde s-au prezentat puncte de vedere si s-au evidentiat preocuparile Guvernului in scopul sprijinirii agriculturii.

Dupa amiaza, delegatia -a deplasat la Colibasi, o localitate recunoscuta ca fiind un bazin legumicol, s-au vizitat solarii iar vestile sunt bune: in scurt timp, primle rosii de Colibasi vor ajunge la consumatori.

Vom revei cu amanunte despre vizita si declaratiile secretarului de stat Gheorghe Stefan.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!