La zi Social

A ajuns cu maşina în stâlpul de pe trotuar! Trei oameni, răniţi în urma unui accident

acc tin1Sirenele Poliţiei, Ambulanţei şi echipajelor SMURD au „spart” din nou liniştea oraşului miercuri, în jurul orei 11. Motivul: un accident rutier produs la intersecţia dintre şoseaua Bucureşti şi strada Tineretului.

Conform datelor oficiale ale Poliţiei, în accident a fost implicat un autoturism Ford, condus de un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti (care venea dinspre Pasarelă spre centru) şi un Opel de Giurgiu, ce venea din sens opus. La intersecţia cu Tineretului, şoferul Fordului nu a acordat prioritate şi a forţat intrarea pe Tineretului, intrând în coliziune cu Opelul, în care se afla şi o fetiţă de 3 ani. Impactul a fost extrem de violent, proiectând maşina într-un stâlp aflat pe trotuar.
Iniţial, informaţiile de la faţa locului au fost contradictorii, vehiculându-se mai multe variante ale urmărilor acestui accident, una din aceste variante fiind că un om ar fi şi murit. Din fericire, nu a fost vorba despre un deces, însă şoferul Opelului şi copilul ce îl însoţea, dar şi pasagera din Fordul vinovat (o femeie de 29 de ani) au ajuns la spital. Se pare că femeia şi fetiţa nu au suferit răni serioase, mai grav rănit fiind şoferul. C.M.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!