Actualitate Social

„Banca de alimente” aduce ajutoare în 250 de familii sărace din judeţ

alimenteFăină, mălai, orez, ulei, zahăr şi alte alimente neperisabile – toate acestea vor ajunge, în următoarele două săptămâni, la 250 de familii aflate în situaţie de sărăcie extremă, în cadrul programului „Banca de alimente”, derulat de Crucea Roşie.

Cu toate că Giurgiu nu este beneficiar direct al acestui program naţional (pentru că supermaketurile înscrise în program nu au filiale şi la noi), judeţului Giurgiu i-au fost repartizate, şi în acest an, circa 3 tone de alimente, ce urmează să ajungă la cele mai sărace familii. Este vorba despre pachete de 12-13 kilograme, ce vor fi repartizate unor familii foarte sărace din judeţ, identificate în urma unor anchete sociale.
De astfel de ajutoare vor beneficia câte 10-15 familii din Răsuceni, Greaca, Toporu, Letca, Hotarele, Schitu, Buturugeni, Bucşani sau Grădinari, fiind identificate în urma unor anchete sociale. Alimentele vor ajunge direct la beneficari, transportate de Crucea Roşie. Distribuţia a început în cursul zilei de marţi, 17 iunie şi se va desfăşura până la sfârşitul săptămânii viitoare.
C.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!