Actualitate

A apărut rectificarea bugetului! Giurgiu, cea mai mică sumă alocată!

buget

Apariţia ordonanţei prin care se rectifică bugetul naţional a fost una din temele abordate de preşedintele CJ, Vasile Mustăţea, în cea mai recentă conferinţă de presă.

În anexa ce arată sumele exacte alocate fiecărui judeţ, Giurgiu ocupă penultimul loc, cu cea mai mică sumă alocată: doar 447 de mii de lei. Şi asta în condiţiile în care ultimul loc al listei cu pricina este ocupat de Ilfov, care are o rectificare negativă.

„Nu Mustăţea, ca om sau ca preşedinte al CJ, are de suferit în urma acestor răzbunări politice, ci oamenii din acest judeţ! Practic, banii alocaţi acum sunt pentru protecţia socială, însă sumele sunt total insuficiente. Noi am cerut o sumă de 5 ori mai mare, am documentat temeinic solicitările noastre, am trimis aceste documente peste tot, inclusiv primului ministru, cel care, acum câteva luni, când venea la Giurgiu, promitea că judeţului Giurgiu îi vor fi alocate toate sumele necesare la acest rectificativ.

Şi, iată rezultatul: 447.000 de lei! Însă nu este de mirare, atâta timp cât toată această rectificare a avut un singur scop: să fie un instrument politic în mâna Guvernului PSD, folosit în favoarea candidatului lor la preşedinţie. Cred că este total imoral ca PREMIERUL Ponta să aprobe un buget care să ajute CANDIDATUL Ponta, însă, din păcate , asta e România în care trăim!”, a concluzionat preşedintele Vasile Mustăţea,

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!