La zi ORDINE PUBLICA Social

A CONDUS PE DRUMURILE PUBLICE UN AUTOTURISM CU PERMISUL NECORESPUNZĂTOR

 Un tânăr este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, cu permisul de conducere necorespunzător  categoriei din care face parte.
Sâmbătă, 10 martie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției numărul 1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat în trafic un bărbat de 68 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, din județul Giurgiu, care a prezentat un permis de conducere valabil pentru vehiculele din categoria C.
Pentru a conduce autoturisme pe drumurile publice potrivit prevederilor legale, conducătorul autoturismului depistat, trebuia să posede un permis de conducere valabil pentru categoria B.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal, în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!