Actualitate

A fost reluată circulația feroviară pe tronsonul Giurgiu- Grădiștea

Până la demararea lucrărilor de execuţie a Podului de la Grădiştea, un prim pas pentru asigurarea mobilității cetățenilor din zonă este reluarea circulației feroviare, pe tronsonul Giurgiu- Grădiștea este reluarea circulaţiei feroviare.
„Mă bucur că am reușit să venim deja în sprijinul oamenilor din zonă, în special a celor care fac naveta, a elevilor și profesorilor care vor beneficia zilnic de acest mijloc de transport”, a declarat ministrul transporturilor, giurgiuveanul Răzvan Cuc.
Pe ruta feroviară Grădiștea-Giurgiu vor circula șase trenuri de la ora 4.00 și până la 18:40, iar prețul biletului este de 6,8 lei respectiv 3,4 lei pentru elevi, biletele fiind subvenţionate de stat.
Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc a afirmat, totodată, că speră ca, în 2019, să fie refăcut și podul de la Grădiștea, astfel încât circuitul feroviar pe prima linie de cale ferată din Principatele Române, București-Giurgiu, să fie reluat în întregime.
La redeschiderea circuitului de cale ferată între Grădiștea și Giurgiu au participat parlamentari de Giurgiu și locuitori din localitățile aflate pe traseul amintit!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!