La zi

A murit înecat, încercând să îşi salveze soţia

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au avut ieri noapte o misiune imposibilă. Ei s-au străduit circa şase ore să găsească trupul unui bărbat din Clejani, care s-a înecat în râul Neajlov.

Scafandrii au oprit căutările în jurul orei 23.00, urmând să le reia în cursul acestei dimineţi.

Tragedia s-a petrecut joi, 5 iulie, când un tânăr în vârstă de 33 de ani şi soţia sa au mers să facă o baie în Neajlov, chiar lângă localitatea Clejani, judeţul Giurgiu. Martorii spun că la un moment dat, femeia a căzut practic într-o groapă, ce se presupune că ar avea peste patru metri, formată în albia râului în urma săpăturilor făcute de utilajele unei balastiere ce îşi desfăşura activitatea acolo cu ani în urmă.

Bărbatul a sărit în apă pentru a-şi salva soţia, dar niciunul nu a mai ieşit la suprafaţă. Un alt tânăr de pe margine a încercat să îi salveze pe amândoi, dar nu a reuşit decât să o aducă la suprafaţă pe femeie.

Tânărul care a fost înghiţit de apele Neajlovului a lăsat în urmă doi copii cu vârste între 2 şi 4 ani, iar cei care îi cunosc pe tineri spun că soţia acestuia ar fi însărcinată din nou, în câteva luni. Femeia este şi acum în stare de şoc. Vom reveni cu amănunte.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!