Actualitate

Accident cu victime la Prundu

Săptămâna a început „cu stângul” pe şoselele din judeţ. Dimineaţă, în jurul orei 8, în zona pădurii de la Prundu, două maşini s-au ciocnit violent, iar din accident a rezultat rănirea unuia din pasageri, ajuns acum pe un pat de spital. Totul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Ninsoarea ce a căzut duminică noapte în anumite zone ale judeţului a determinat apariţia unor porţiuni de drum acoperite cu zăpadă şi polei. Aşa s-a întâmplat şi pe Drumul Naţional 41, în apropiere de comuna Prundu, mai exact în zona pădurii, unde şoferul unui Audi, ce venea dispre Prundu spre Giurgiu, nu a luat în seamă, probabil, gheaţa şi zăpada de pe carosabil, a apăsat pedala de acceleraţie, a derapat şi a lovit un Pasat ce circula regulamentar din sens opus.

Cele două autoturisme implicate în eveniment au fost grav avariate, iar prorprietarul maşinii ce a provocat accidentul, aflat pe locul din dreapta şoferului, a ajuns la spital. Şi toate acestea pentru că şoferul a ignorat condiţiile de drum, dar şi reglementările legale, conform cărora, în condiţii de zăpadă, gheaţă şi polei, viteza maximă admisă în afara localităţii este de 50 km/h, iar în localitate, de 30 km/h. La faţa locului, se vehicula ideea că şoferul ar fi adormit la volan, însă Poliţia infirmă acestă ipoteză.

De altfel, la circa 10 kilometri de locul acestui accident, cam la aceeaşi oră, se mai înregistrase un alt eveniment, de data aceasta fără urmări grave: un taxi derapase şi căzuse în şantul de pe marginea şoselei, şi în acest caz fiind vorba, cel mai probabil, despre aceeaşi cauză: neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!