La zi

Şi-a găsit sfârşitul sub o placă din beton

Ion Văduva se trezise sâmbătă cu noaptea în cap alături de fratele său pentru a merge la Grădinari în căutare de fier vechi. A fost ultima dată când cei dragi l-au văzut în viaţă.

Fostul sediu al GiurgiuPlast, firmă care producea prefabricate din material plastic, este astăzi o ruină, o parte din clădire fiind prăbuşită. Urmele căutătorilor de fier vechi sunt vizibile, la fel şi locul tragediei.

În încercarea de a smulge bucăţile din metal dintr-un perete fals, victima a scăpat din vedere plafonul. O placă din aceasta s-a prăbuşit peste bărbat, omorându-l pe loc.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au apelat la o wolă pentru a-l putea scoate pe Ion Văduva de sub placa de beton grea de câteva sute de kilograme.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat în jurul orei 12.30 de maşina Serviciului de Medicină Legală Giurgiu, urmând să fie supus autopsierii.

Rudele bărbatului spun că în ciuda sărăciei îi vor face totuşi o înmormântare creştinească bărbatului.

Din câte se pare, în acest moment, clădirea dezafectată aparţine unui afacerist grec, însă sunt voci care afirmă că acesta ar fi vândut-o unor persoane care să se ocupe de demolarea acesteia. Locul nu este împrejmuit şi nici păzit, tragedii de genul celei de sâmbătă putând avea loc oricând.

Cazul a fost preluat de către criminalişti care urmează să stabilească cauzele exacte ale accidentului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!