Eveniment

ACCIDENTE RUTIERE UŞOARE

acc-polÎn ziua de 21.08.2015, în jurul orei 16.10, pe Drumul Naţional 6, în afara localităţii Naipu din judeţul Giurgiu, B. F. M., o femeie de 40 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul marca Opel din direcţia Bucureşti către Alexandria, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe sensul opus deplasării.
Din accident a rezultat rănirea a lui B. L., o femeie de 64 ani, din comuna Lita, judeţul Teleorman şi a minorelor Ţ. M. B., de 5 ani şi G. L. E., de 2 ani, ambele din municipiul Bucureşti, pasagere pe bancheta din spate a autovehiculului, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.
Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
În dimineaţa zilei de 21.08.2015, in jurul orei 07.00, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Valea Plopilor, A. E., un bărbat de 61 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul către municipiul Bucureşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed şi drum în curbă), a pierdut controlul asupra autovehiculului, a intrat în coliziune cu doi copaci din afara părţii carosabile şi ulterior a fost proiectat în gardul unui imobil şi într-un autoturism parcat în curtea imobilului.
Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a lui A. V., o femeie de 56 ani, din municipiul Bucureşti, ocupantă a banchetei din partea dreapta faţă.
Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate în spital.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Mihăileşti au deschis în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!