Eveniment

TÂNĂR CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

1-tanar-de-18-ani-cercetat-pentru-furt-calificatLa data de 19.08.2015, ora 11.30, poliţiştii Postului de Poliţie Iepureşti din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi de Ş. A., un bărbat de 63 ani, din municipiul Bucureşti că, în noaptea de 18/19.08.2015, persoane necunoscute, au pătruns în curtea locuinţei sale de vacanţă pe care o deţine în comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, de unde i-au sustras, dintr-un garaj din beton, mai multe bunuri de uz gospodăresc în valoare de circa 850 lei.
La data de 21.08.2015, în urma cercetărilor efectuate şi activităţilor investigativ – operative întreprinse poliţiştii P.P. Iepureşti au identificat R. V. A., un tânăr în vârstă de 25 ani din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, care în noaptea de 18/19.08.2015 a pătruns în curtea locuinţei de vacanţă a lui Ş.A. şi dintr-un garaj i-a sustras o motocositoare, o scară şi o bormaşină electrică.
Poliţiştii au recuperat de domiciliul lui R. V. A. o scară metalică ce a fost predată către partea vătămată.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării întregului prejudiciu şi tragerii la răspundere penală a tânărului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!