Eveniment La zi Social

NU INTRAȚI ÎN PANICĂ!: Sirenele vor răsuna iar, în municipiu, dar și în mai multe localități din județ

sirene 2Miercuri, 18 decembrie, la ora 10.00, vor fi testate sistemele de alarmare a populației în caz de dezastre (sirene), cumpărate printr-un proiect implementat de Consiliul Județean Giurgiu, al cărui beneficiar este Inspectoratul pentru Situații de Urgență(ISU) ‘Vlașca’ Giurgiu.  
Reprezentanții ISU Giurgiu anunță, printr-un comunicat, că proiectul prin care au fost achiziționate sirenele este denumit „Joint actions for the management of emergency situations in case of hydro-meteorological events and accidental water pollutions – JAMES”.
„ Acțiunea se va desfășura în localitățile Greaca, Prundu, Gostinu, Oinacu, Slobozia, Vedea, Găujani și municipiul Giurgiu. Cele 4 sirene din municipiu sunt amplasate la Școala Generală nr. 10, Stadionul Marin Anastasovici, ISU Giurgiu, S.C. GLOBAL ENERGY PRODUCTION S.A (fost C.E.T.). Activitatea este supervizată de reprezentanții ISU Giurgiu  care vor urmări și verifica modul de funcționare al sistemelor de alarmare a populației în fiecare dintre cele 4 locații din municipiul Giurgiu”, se arată în comunicat.
Așadar, giurgiuvenii sunt anunțați, din timp, că acesta este un test, iar locuitorii celor 8 localități sunt rugați să nu intre în panică la auzul semnalelor acustice.
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!