Actualitate

ACȚIUNE DE AMPLOARE PE ACHIZIȚII PUBLICE, PRIVIND FRAUDAREA SISTEMULUI ASIGURĂRILOR DE SĂNĂTATE

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Giurgiu sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, în baza mandatelor obținute de la instanță au efectuat un număr de 24 de percheziții domiciliare, în județele Giurgiu, Ilfov și municipiul București.
Perchezițiile au fost efectuate într-o cauză penală ce are ca obiect infracțiuni economice, cercetările vizând decontarea unor servicii medicale de către o societate comercială ce are ca obiect de activitate furnizarea de servicii medicale la domiciliu aflat în relație contractuală cu C.A.S Giurgiu.
Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor: laptopuri, medii de stocare, carduri de sănătate, cititoare de carduri, medicamente, materiale medicale, pontaje, diverse sume de bani și diferite documente.
La percheziții au fost vizate locații precum sediile unor societăți comerciale, unități și instituții sanitare de pe raza municipiului București și județelor Ilfov, respectiv Giurgiu.
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Investigare a Criminalității Economice, Direcției de Operațiuni Speciale, SIIAS, DGPMB, IPJ Ilfov, IPJ Dâmbovița și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!