Actualitate

ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII DE LA ORDINE PUBLICĂ

În urma a două acțiuni organizate de polițiștii giurgiuveni, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.040 de lei, au fost controlate 85 de autovehicule, legitimate 125 de persoane, confiscate 246 bucăți de produse cosmetice și de igienă sanitară, în valoare de 2.000 lei, dar și cantitatea de 6 mc lemn foc fag, în valoare de 1.014 lei.

În data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale, Poliției Oraș Mihăilești, Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu, Secției nr. 8 de Poliție Rurală Roata de Jos şi reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere București, au executat o acțiune pe raza județului Giurgiu, având drept scop controlul circulației materialului lemnos pe drumurile publice, precum și verificarea agenților economici care au ca obiect de activitate comercializarea materialul lemnos.

Cu această ocazie, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.310 de lei, au fost controlate 49 de autovehicule și legitimate 71 de persoane.

De asemenea, au fost confiscate 246 bucăți de produse cosmetice și de igienă sanitară în valoare de 2.000 lei, dar și cantitatea de 6 mc lemn foc fag în valoare de 1.014 lei.

Totodată, polițiștii giurgiuveni au organizat o acțiune având drept scop derularea de activități cu caracter preventiv în incinta și în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar, prevenirea faptelor cu violență și a delicvenței juvenile, prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în incinta și în proximitatea unităților de învățământ și combaterea absenteismului.

În cadrul acțiunii, au fost verificate 10 unități școlare și 2 unități comerciale amplasate în zona unităților de învățământ, cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor, conform HG nr. 128/1994.

Polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale ca urmare a încălcării normelor OUG 195/2002, în valoare de 5.730 lei, au verificat 36 de autovehicule și legitimat 54 de persoane.

IPJ Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!