La zi

Acţiunile organizate de Rusalii, sub paza a 600 de oameni ai legii din Giurgiu

jandarmi30 de jandarmi şi 570 de poliţişti din toate structurile vor fi, weekendul acesta, la datorie pentru asigurarea şi menţinerea ordinii publice pe timpul activităţilor şi manifestărilor culturale, religioase şi de agrement ce se vor desfăşura în municipiul şi judeţul Giurgiu, în perioada 7-9 iunie.
Astfel, patrulele Jandarmeriei vor fi, sâmbătă, 07 iunie, între orele 10.00-13.00, la Festivalul Judeţean „Căluşul ca pe Vlaşca” şi la parada cetelor de căluşari pe traseul Teatrul „Tudor Vianu” – parcul „Mihai Viteazul”. De asemenea, vor veghea, tot pe 7 iunie, ca Ziua comunei Prundu să se desfăşoare fără incidente.
În cooperare cu Poliţia, în perioada 07-09 iunie, jandarmii giurgiuveni vor participa la menţinerea ordinii publice la Mănăstirea Comana şi în Parcul Natural Comana pe timpul activităţilor culturale şi religioase organizate de sărbătoarea Rusaliilor.

Apoi, poliţiştii giurgiuveni vor acţiona cu 250 de autospeciale în municipiul Giurgiu şi zonele urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.
Pentru ca activităţile să se desfăşoare într-un climat de normalitate, au fost constituite dispozitive mixte de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale, POLIŢIE – JANDARMERIE – POLIŢIE LOCALĂ, care vor acţiona 24 de ore din 24 pentru siguranţa cetăţenilor. În plus, poliţiştii rutieri vor organiza acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere.
« Peste 100 de poliţişti rutieri vor acţiona cu 37 de autospeciale în această perioadă în cadrul mai multor dispozitive rutiere ce vor fi instituite pe DN 5 între localităţile Giurgiu şi Adunaţii Copăceni, pe DN 6 între Mihăileşti şi Naipu, pe DN 41 între Daia şi Greaca, pe DN 5C între Greaca şi Pietrişu, pe DN 61 între Ghimpaţi şi Vânătorii Mici, pe DN 5B între Giurgiu şi Ghimpaţi, precum şi pe DN 5A între localităţile Adunaţii Copăceni şi Comana.
Poliţiştii vor fi prezenţi în zonele de risc rutier identificate, pe principalele artere din judeţul Giurgiu, locurile de agrement şi distracţie dar şi în apropierea lăcaşurilor de cult unde se desfăşoară slujbe religioase, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi fluidizarea traficului rutier », anunţă cei de la IPJ, printr-un comunicat de presă.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!