Actualitate La zi Social

De luni, căldură în calorifere şi la Giurgiu! VEZI AICI câte scări de bloc nu vor primi agent termic

calduraPeste 900 de scări din bloc din municipiul Giurgiu sunt, în acest moment, racordate la sistemul centralizat de distribuire a agentului termic. Din acestea, aproape jumătate, respectiv peste 400 de scări, nu vor primi de luni, 4 noiembrie, căldură, principalul motiv constituindu-l datoriile mari la Global Energy Production.
Este vorba despre suma de 1 milion de lei, adică 10 miliarde de lei vechi. În circa 30% dintre cazuri este vorba şi despre defecţiuni tehnice la instalaţii, probleme la a căror soluţionare lucrează echipe ale societăţii distribuitoare.
Conducerea Global Energy anunţă că, pentru a primi căldură, giurgiuvenii trebuie să achite integral factura pe luna martie 2013. Datoriile din perioada noiembrie 2012-februarie 2013 trebuie achitate către SCUT, fosta societate ce distribuia agentul termic în municipiul Giurgiu.
În şedinţa ordinară de joia trecută, consilierii municipali au aprobat, prin votul lor, preţul de 299 de lei pentru o gigacalorie, fiind vorba despre cel de facturare. Aceasta, fiind luată în considerare subvenţia de 25% de la Guvern. În plus, a fost aprobat şi un alt proiect privind acordarea de ajutoare financiare, tot ca subvenţie, pentru familiile nevoiaşe. C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!