Politic

Acuzaţii şi lămuriri în privinţa situaţiei din PNL Giurgiu

Spiritele din PNL Giurgiu sunt din ce în ce mai încinse, iar beligeranţii încep să iasă la rampă cu declaraţii despre ceea ce se întâmplă, în realitate, la liberali. Totul a pornit de la dizovarea Biroului Politic Municipal şi amânarea alegerilor. Trei dintre vicepreşedinţii Biroului Politic PNL au organizat luni o conferinţă de presă, în care au spus lucrurilor pe nume.

Unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL este deputatul Viorel Teodorescu. După ce şi-a exprimat dezaprobarea faţă de ceea ce numeşte gestul incalificabil al celor care au scris cu grafiti pe mai multe ziduri din oraş mesaje împotriva lui Lucian Iliescu, Viorel Teodorescu a enumerat mai multe nereguli grave din organizaţia municipală PNL: împiedicarea membrilor activi de a-şi plăti cotizaţia, refuzul de a pune la dispoziţia candidaţilor a listelor cu membri activi, dar şi abuzul de funcţie  făcut de Ionel Muscalu, în calitate de preşedinte interimar al Biroului Politic Municipal.

Viorel Teodorescu declară că Muscalu este susţinut de Lucian Iliescu, de Dumitru Gavrilă, dar şi de alţi membri din conducerea partidului. Cu toate acestea, Teodorescu susţine că nu a existat şi nici nu există vreo ruputră în interiorul PNL Giurgiu.

Viorel Teodorescu îi are alături, în cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL, pe Toma Petcu şi Ovidiu Andrei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!