Politic

ALDE Giurgiu: Lansarea campaniei, printr-o hartă umană!

harta-alde-650x373Au făcut harta judeţului, cu ajutorul membrilor de partid, pe platoul din faţa Teatrului „Tudor Vianu” şi astfel au dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 11 decembrie. Peste 100 de reprezentanţi ai ALDE Giurgiu au făcut o hartă umană vineri, 11 noiembrie a.c., o hartă a judeţului care  contribui  în final la harta României. Acţiuni de acelaşi gen au avut loc vineri în toată ţara.

„Vom avea acţiuni în tot judeţul şi sperăm ca promovarea ALDE să ducă la rezultatul pe care ni l-am propus: obţinerea unui mandat de deputat şi a unuia de senator.
Mi-am depus candidatura şi sper să ajung în Parlamentul României, nu pentru mine personal, ci pentru generaţia mea, pentru tinerii pe care o să-i  reprezint, pentru oamenii care văd în ALDE şi în mine o speranţă de mai bine. Vreau să-i asigur pe toţi cetăţenii judeţului că atunci când voi ajunge în Parlament nu îi voi dezamăgi.
Sper de asemenea, ca viitoarea guvernare să fie una PSD-ALDE, să fie guvernarea care să aducă România pe traiectoria pe care ne-o propunem cu toţii.
Vom desfăşura o campanie curată, doar pe proiecte şi pe idei, pe programe de guvernare şi pe dezvoltare economică, o campanie în care să motivăm oamenii să iasă la vot!”, a declarat după evenimentul de lansare, preşedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!