Actualitate

PNL – revenire în forță în municipiul Giurgiu. Cioloș, principalul interes al oamenilor!

img_8841A fost o zi frumoasă de toamnă, cu soare, entuziasm şi multă energie, pentru Partidul Naţional Liberal, care a revenit în forţă la nivelul municipiului şi judeţului.

Candidații PNL Giurgiu pentru Parlamentul României: Gheorghe Ștefan, Dan Vlaicu, Dumitru Beianu, Marian Măroiu au ieșit, în primul weekend de campanie electorală, la o discuție cu oamenii în centrul municipiului Giurgiu.

img_8910Însoţiţi de stafful de campanie,  candidaţii PNL au avut astfel ocazia să ia pulsul străzii. Oamenii sunt nemulţumiţi de clasa politică în general, însă reacția oamenilor a fost una pozitivă, faţă de candidaţii PNL şi nu numai. Este destul de clar, din discuții, că schimbarea la față a PNL are rezultate și la Giurgiu, iar oamenii apreciază în special sinceritatea.

img_8914img_8915Cei mai mulţi dintre oameni i-au felicitat pe liberali pentru susținerea oferită lui Dacian Cioloș, premierul României, și mulţi le-au cerut să îl invite cât mai curând și în Giurgiu.

img_8950Oamenii au vrut să știe cât mai multe despre candidați, deoarece PNL Giurgiu a promovat destul  de multe figuri noi pentru scena politică din județ, dar oameni cu un CV în spate: Gheorghe Ștefan – specialist în agricultură și piscicultură, Dan Vlaicu – specialist în administrație publică, care în calitate de șef al ANPC a luat primele măsuri pentru a opri clauzele abuzive ale băncilor, sau Marian Măroiu – cu pregătite și experiență în autorități de verificare și control. De altfel, pe lista PNL pentru Senat îl regăsim şi pe  Dumitru Beianu, fost preşedinte al Consiliului judeţean,  un profesionist în administraţia publică.

img_9191Candidații au discutat și despre teme la zi precum: administrația municipiului, locurile de muncă din județ, salarizarea în sistemul public sau starea spitalelor, subiecte ce-i preocupă pe cei mai mulţi.

img_9098img_9106Liberalii vor continua campania electorală în municipiu şi judeţ, vor sta de vorbă cu oamenii pentru a afla ce anume îi frământă, dar şi pentru a-i convinge că PNL Giurgiu are cei  mai buni candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

img_8998Mai mult, liderii PNL cred în reuşită, iar obiectivul propus – un mandat de senator  şi două de deputat – este unul cât se poate de realist!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!