Actualitate

Agent termic până la jumătatea lunii aprilie

cLORIFERGiurgiuvenii care vor să primească agent termic inclusiv în luna aprilie trebuie să depună o cerere în acest sens. Global Energy  Production anunţă că va furniza căldură, pe aceiaşi bani, până pe data de 15 aprilie, chiar dacă datoriile pe care le are de recuperat de la populaţie  depăşesc opt milioane de lei.

Din cele 914 scări de bloc existente, la nivelul municipiului Giurgiu, doar 312 folosesc în prezent alte surse de încălzire decât agentul termic furnizat de Global Energy Production. Şi, pentru că tot mai mulţi giurgiuveni optează pentru debranşarea de la sistemul centralizat de energie termică, societatea a decis  să furnizeze căldură şi după data de 31 martie, când teoretic se încheie sezonul rece. Aşadar, cei care vor să aibă în continuare caloriferele calde trebuie să depună o cerere, în acest sens.

Datoriile pe care le au de plătit consumatorii către Global Energy Production se ridică la aproximativ opt milioane de lei. Recuperarea debitelor de la rău-platnici se face în instanţă. Până în prezent, societatea a acționat în judecată 500 de giurgiuveni. În 100 de cazuri instanța le-a dat câștig de cauză.

Giurgiuvenii care nu doresc să beneficieze de agent termic după data de 31 martie trebuie să depună o cerere scrisă pentru sistarea respectivului serviciu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!