La zi

Ajutor pentru ISU Vlaşca de la colegii din ţară

Codul galben de viscol şi nisori abundente intrat în vigoare de marţi noapte a mobilizat toate forţele din judeţ, dar nu numai. Pentru a evita producerea oricăror evenimente neplăcute şi pentru a salva viaţi, la nevoie, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a decis detaşarea la Giurgiu a unei autospeciale medicale 4×4.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj este cel care a sărit în ajutorul colegilor de la Giurgiu, judeţ aflat sub atenţionare de cod galben, cod care este posibil să se transforme în portocaliu. Marţi noapte, la Giurgiu a ajuns o autospecială medicală pentru transport de victime multiple, dar şi echipajul de paramedici ce o deserveşte.

Autospeciala de transport medical nu este singurul ajutor pe care îl primeşte Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca; astfel, dacă situaţia o va impune, conducerea Inspectoratului poate apela la colegii de la Călăraşi, pentru care autoşenilata nu este un SF, cum este în viziunea autorităţilor giurgiuvene, ci o necesitate, aceasta aflându-se în dotarea ISU Călăraşi. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca a luat toate măsurile pentru ca intervenţiile în această perioadă să se desfăşoare fără probleme.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!