Actualitate

Ce au cu Valahia TV?

Conferinţa de final a proiectului privind Centrul de la Tântava s-a desfăşurat marţi, 18 decembrie, de la ora 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean. Poate fi demonstrat că şefii instituţiei, prin reprezentanţii CJ, au trimis invitaţii la acest eveniment, în mod preferenţial. Valahia TV, deşi întotdeauna a prezentat proiectul şi etapele sale cu obiectivism, n-a mai fost trecută pe lista invitaţilor, de această dată. Prezenţi totuşi la conferinţă, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu zâmbete cu subînţeles. Considerăm că gestul celor de la Consiliul Judeţean este de fapt o sfidare a telespectatorilor Valahia Tv, care au dreptul să fie informaţi cu privire la proiecte atât de importante. Cu atât mai mult cu cât vorbim şi despre bani europeni, a căror justificare în ceea ce priveşte cheltuirea lor trebuie făcută cu transparenţă.

Reamintim că reabilitarea şi modernizarea Centrului de la Tântava au fost făcute prin intermediul unui proiect Regio, cu o valoare de circa 17 miliarde de lei vechi, implementat în mandatul trecut, sub conducerea lui Dumitru Beianu.

Obiectivul a intrat anul trecut într-un amplu proces de modernizare, fiind efectuate lucrări la toate pavilioanele, însă cele mai multe acţiuni de reabilitare au vizat clădirea centrală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!