Actualitate La zi

Sute de jandarmi şi poliţişti giurgiuveni- la datorie pe toată durata meciului Astra – Petrolul

_DSC0011Vor fi echipaje în judeţ, în municipiu, pe arterele de circulaţie, în afara stadionului şi în incinta acestuia. Peste 250 de jandarmi şi 130 de poliţişti din Giurgiu sunt pregătiţi să asigure liniştea şi ordinea publică la meciul de miercuri, 16 aprilie, între Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti din cadrul semifinalei Cupei României.
Cei din conducerea Jandarmeriei alături de cei din a Poliţiei Giurgiu au susţinut marţi, 15 aprilie, o conferinţă de presă în care au reamintit cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte suporterii şi spectatorii, pe drum spre stadion, la intrare şi în timpul partidei de fotbal.
„Mâine(miercuri, n.r.), accesul pe stadion va fi permis începând cu orele 18.00. Accesul pentru suporterii echipei Astra Giurgiu se va face prin intrarea din strada Aleea Fabrica de Zahăr, poarta de acces nr. 5, pentru suporterii echipei Petrolul Ploieşti prin strada Aleea Plantelor, iar pentru ceilalţi spectatori: pentru tribuna I, sectoarele 1- 6, accesul va fi prin strada Chauncey Hardy, poarta de acces nr. 6”, a spus şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, colonel Tiberiu Demeter.
La meciul Astra-Petrolul, biletele sunt personalizate, fiind trecute pe documentul de acces numele şi codul numeric personal al spectatorului. 300 de bilete au fost oferite suporterilor Petrolul, iar, per total, au fost scoase la vânzare 4.800 de tichete.
„Le reamintesc suporterilor că stadionul Marin Anastasovici are un sistem video cu 39 de camere de luat vederi care permit inclusiv filmarea de aproape a oricărui spectator, iar imaginile pot fi folosite drept probe video. Noi, însă, ne dorim să nu întâmpinăm nici un fel de probleme şi meciul să fie exclusiv un regal fotbalistic”, a mai spus colonelul Demeter.
La rândul său, şeful Poliţiei Giurgiu, comisar şef Vasile Tache, a anunţat că miercuri vor exista echipaje de la Rutieră în mai multe puncte cheie din judeţ şi municipiu. „Am luat toate măsurile, astfel încât totul să se desfăşoare în siguranţă, plecând de la dispozitive speciale de la Rutieră pentru deplasarea în siguranţă a suporterilor, oficialităţilor, şi până la dispozitive speciale în municipiu, în special în zona unităţilor de alimentaţie publică”, a anunţat Vasile Tache.
Partida dintre Astra-Petrolul va începe la ora 20.30.
Cătălina Sfetcu
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!