La zi Politic

ALDE vrea o confruntare electorală bazată pe proiecte

_dsc0236ALDE Giurgiu face apel la politicienii locali să desfăşoare o campanie electorală decentă, iar confruntarea electorală să fie una doar pe proiecte, dezbateri şi teme concrete. Alianţa Liberal Democrată dezaprobă atitudinea unor lideri ai PNL care fac mare haz, spune liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu, pe tema unui mesaj al unui  competitor electoral, subliniind, totodată, că nu e o condiţie ca toţi cei ce ajung în Parlament să fie buni oratori. Important, spune acesta, este activitatea pe care o poate avea în forul legislativ.

„Ne dorim o campanie  cât mai corectă şi bazată pe  prezentarea proiectelor, pe dezbateri şi pe argumente pe care ALDE le are şi le va implementa într-un viitor guvern care, din punctul nostru de vedere, ar trebui să fie făcut împreună cu colegii de la PSD. Noi considerăm că, dacă premierul nu e politic, dacă premierul nu îşi asumă un program de guvernare încălcăm constituţia şi celelalte prevederi legale. (…)

ALDE dezaprobă total o speculaţie a unor lideri PNL la adresa unui competitor electoral, a aunui mesaj al acestuia. Nu poţi generaliza. Se pare că unii vor o campanie murdară. Nu cred că toţi cei care ajungem în Parlament trebuie să fim şi buni oratori. Cred că e mai important ce vom face!”, a conchis Toma Petcu.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!