Actualitate Cultură Educație Social

Alegeri la sindicat! Bogdan Vasilescu, confirmat in alegeri presedinte al Sindicatului Judetean “Solidaritatea Sanitara” Giurgiu

Un nou statut, o conducere aleasa. Dupa o intalnire in care nu s-a intrunit cvorumul, marti, 4 septembrie, adunarea generala a Sindicatului Judetean “Solidaritatea Sanitara” Giurgiu s-a reunit din nou in prezenta membrilor si a reprezentantului Federatiei  Solidaritatea Sanitara din Romania, Gabriel Predica, unul dintre vicepresedinti. Alegerile de la Giurgiu au vizat toate functiile din sindicat.
Ordinea de zi  a cuprins prezentarea raportului financiar-contabil, a raportului de activitate al presedintelui, prezentarea noului statut, precum si alegerea noii conduceri conform prevederilor noului statut si, evident, validarea alegerilor de catre reprezentantul de la centru.
Activitatea desfasurata de la infiintarea Sindicatului judetean si pana in prezent a fost, potrivit presedintelui Bogdan Vasilescu, centrata in principal pe sustinerea si respectarea drepturilor membrilor, astfel incat acestia sa se simta reprezentati si sprijiniti, aspect subliniat si de catre  Gabriel Predica, vicepresedintele Federatiei  Solidaritatea Sanitara din Romania.
De altfel, sindicatul judetean a reusit sa fie un partener serios si convingator de dialog cu conducerile spitalului judetean si directiei de sanatate publica, precum si cu ceilalti factori decizionali de la nivel judetean. In plus, spunea Bogdan Vasilescu, adresandu-se celor prezenti “Sprijinul dvs. ne ajută să evaluăm în mod obiectiv situația și împreună să găsim soluțiile potrivite, în funcție de așteptările dvs.”
Cele doua rapoarte si prevederile noului statut au fost votate in unanimite de cei prezenti, iar in urma exprimarii votului a fost aleasa si viitoarea conducere  a sindicatului.
Astfel, componenta noii conduceri este urmatoarea: presedinte – Vasilescu Bogdan; vicepresedinte al Departamentului Medici- Dr. Patpaiac Sevastian;  vicepresedinte al Departamentului Asistente- Stanila Amalia; vicepresedinte al Departamentului Personal Auxiliar si TESA-Vilcan Bernard;  secretar general- Aldea Oita.
In cadrul sedintei a fost aleasa si Comisia de Cenzori: Mircea Lenuta, presedinte, Tiniu Doina si Juverdeanu Mariela, membri.
La final, presedintele ales Bogdan Vasilescu le-a multumit colegilor pentru increderea acordata si i-a asigurat de sustinere  si pe viitor  “ne dorim sa rezolvam problemele care sunt inca in discutie, dar si pe cele pe care ni le-au semnalat colegii nostri!”. Despre demersurile Sindicatului judetean “Solidaritatea Sanitara” Giurgiu, dar si ale Federatiei  Solidaritatea Sanitara din Romania vom reveni si cu alte ocazii.
Le uram si noi succes tuturor – noului presedinte ales, conducerii alese si, totodata, ne exprimam convingerea ca experienta profesionala a noii conduceri, coroborat cu tineretea va face ca demersurile sindicatului sa fie la fel ca si pana acum, doar in beneficiul membrilor, iar pe viitor sindicatul va ramane un partener influent, un adevarat purtator de cuvant al celor care lucreaza in sanatate, un factor de presiune relevant, respectat si ascultat de parteneri.


Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!