Actualitate

Alegeri parlamentare 2016! Liberalii se află zilnic în mijlocul giurgiuvenilor

  • img_9191Candidaţii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare din acest an – la Senat: Dan Vlaicu, Dumitru Beianu şi la Camera deputaţilor: Gheorghe Ştefan, Marian Măroiu

PNL Giurgiu a ales o campanie electorală simplă, din om în om, unde în centrul atenției se află cetățeanul.  În perspectiva alegerilor parlamentare, liberalii susțin că o campanie în care să primeze discuțiile om cu om, la firul ierbii, în fiecare cartier, în fiecare localitate este exercițiul cel mai bun pentru un om politic, pentru a înțelege foarte bine care este pulsul societății.
Candidaţii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare din acest an – Senat: Dan Vlaicu, Dumitru Beianu şi Camera deputaţilor: Gheorghe Ştefan, Marian Măroiu, consideră că este mult mai important să dialoghezi cu oamenii, aşa cum au făcut liberalii la fiecare scrutin electoral.
Astfel, de la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, echipa PNL Giurgiu merge în campanie electorală în municipiu şi judeţ.  Liberalii se află zilnic în mijlocul giurgiuvenilor. Au stat de vorbă cu oamenidin Giurgiu, dar şi din comunele: Izvoarele, Giurgiu, Putineiu, Crevedia Mare, Bucşani. Le-au prezentat soluţiile la problemele ridicate de oameni. Fiindcă pentru  creşteri salariale şi de pensii, pentru bani de drumuri şi investiţii ai nevoie de economie puternică. Iar candidaţii PNL Giurgiu pentru Senat şi Camera deputaţilor sunt sinceri cu oamenii,  nu vor să-i amăgească spunându-le minciuni  sau făcând promisiuni ce nu pot fi onorate.
pnl-stefan„La Crevedia Mică și Bucșani giurgiuvenii știu că, pe lângă pensii și salarii, alegerile sunt despre câteva lucruri MARI și importante: conducători cinstiți, competenți și despre a rămâne pe calea spre Europa”, Gheorghe Ştefan, candidat la Camera deputaţilor.
pnl-vlaicu
„Românii vor oameni cinstiți la guvernare, adică pe unii care fac ce spun și nu promit aiurea. Cioloș este pentru ei un model.Mai bine mai puține promisiuni, dar lucrurile bine făcute, decât vorbă mare și punga tot goală” – ne-au spus cu tâlc bătrânii din Izvoarele, Gogoșari și Putineiu, Dan Vlaicu, candidat la Senat!
„Zi de zi printre oameni. Vorbim despre candidații și soluțille PNL, despre propunerea de prim-ministru Dacian Cioloș. Credem în politică făcută cu bun-simț!”, Dumitru Beianu, candidat la Senat.pnl-1
„La Găujani și Vedea, pe malul Dunării, ca și în tot județul, oamenii vor ca munca să fie răsplătită corect și ajutoarele sociale să fie date doar celor care merită. În acest mod, rămân mai mulți bani pentru pensii și investiții în școli sau spitale.”, Marian Măroiu, candidat la Camera deputaţilor.pnl-vedea
Şi, mai mult de atât, vin cu o propunere de premier pentru o viitoare guvernare Dacian Cioloş, un om corect şi cinstit care a dus România pe drumul cel bun, iar pentru asta e necesar să continue.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!