Politic

Antonescu, concurat la prezidenţiale de către… Tăriceanu?

Crin Antonescu s-ar putea trezi concurat la prezidenţiale de către colegul de partid Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier a declarat că subiectul candidaturii sale la preşedinţia României nu este unul închis.

”Nu e un subiect despre care să spun că este închis pentru mine, dar în momentul de faţă prioritatea o reprezintă alegerile parlamentare din 9 decembrie şi dorinţa de a obţine un rezultat favorabil. E un pic prematur să discutăm pe larg această speţă.” Şi asta după ce, în Parlament, cu o zi înainte, Tăriceanu nu ratase momentul să-l taxeze pe Antonescu vizavi de declaraţiile acestuia la adresa unor lideri UE. ”Declaraţiile total neinspirate la adresa unor lideri europeni au reprezentat o greşeală care riscă să ne pună în postura unei ţări frustrate. Nu trebuie să existe ţâfnă, arţag, ci dialog cu partenerii europeni. Dacă vrem ca Europa să ne respecte, trebuie să ne respectăm pe noi.

În vară, cum bine ne amintim, Antonescu îi sugera Angelei Merkel să-l ia la ea acasă pe Traian Băsescu şi să-i dea o bucăţică de pământ, asta după ce afirmase în dese rânduri că românii au ajuns sclavii Uniunii Europene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!