Actualitate

Apa Service depune eforturi însemnate pentru a desfunda canalizarea angrenând atât resurse umane cât și materiale

Operatorul Regional de apă şi canal “APA SERVICE” SA revine în actualitate cu problema obturării canalizărilor menajere. Din cauza consumatorilor care aruncă la canalizare deşeuri ce nu se dizolvă, în staţiile de pompare se strâng săptămânal remorci întregi de reziduuri iar operatorul se confruntă zilnic cu situaţii în care trebuie să intervină suplimentar pentru a remedia tot felul de avarii, intervenţiile fiind de fiecare dată costisitoare. Vă prezentăm, mai jos, un comunicat remis astăzi de către conducerea “Apa Service” SA:

În atenţia consumatorilor casnici

          Vă aducem la cunoştinţă că este interzisă evacuarea în canalizarea menajeră a oricărui fel de reziduuri grase (grăsimi sau uleiuri alimentare sau nealimentare) precum şi a deşeurilor nedizolvabile, îndeosebi pungi, şerveţele umede sau scutece de unică folosinţă (Pampers).

  Trebuie cunoscut faptul că, în condiţiile în care aceste deşeuri ajung în canalizările menajere, pe lângă obturarea racordurilor individuale produc şi blocarea şi deteriorarea pompelor din staţiile de pompare.

 Vă mulţumim pentru conduita dvs. civică, prin care putem evita situaţiile neplăcute ce duc la dereglări ale fluxului tehnologic sau la avarii costisitoare.

  Conducerea

“Apa Service” SA

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!