Informare publică

APA SERVICE SA susține contorizarea pe orizontală

 

debransari-apa-giurgiuÎn cazul Asociațiilor de bloc cu instalații de apă cu alimentare pe verticală, există situații în care, datorită restanțelor mari către operatorul regional Apa Service, toți locatarii de pe scară riscă sistarea serviciului, printre aceștia fiind și locatari buni platnici.

Pentru a evita acest incovenient nedorit, operatorul regional de apă și canal- Apaservice SA recomandă separarea individuală a consumatorilor, prin construirea de instalații interioare de distribuție și contorizare pe orizontală a apei reci, pentru fiecare apartament al unei scări de bloc.

Experiența a arătat că,  noul sistem este unul care mulțumește consumatorii, în acest sens fiind de spus că, la ora actuală541 scări de bloc, dintr-un total de 925, au recurs la instalații de apă pe orizontală- ceea ce reprezintă un procent de aproximativ 60% din numărul total de scări din municipiul Giurgiu.

Pentru a beneficia de schimbarea pe orizontală a instalației de apă și contorizare, Apa Service SA Giurgiu vă poate sprijini, oferindu-vă consultanță pentru obținerea avizelor necesare.

Ne puteți contacta la sediul societății din strada Uzinei nr. 2, sau la telefon 0246 21 22 27.

Apa Service SA Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!