Social

Apă și canal pe străduțele și ulițele uitate de timp

apa canal1

Giurgiuvenii care au ”norocul” de a locui pe străduțe, fundături sau ulițe lăturalnice și-au pierdut de mult speranța că vor mai vedea și pe străzile lor rețele de apă și canal. Se pare, însă, că un licăr de speranță este și pentru ei, Primăria luând decizia de a finanța, din fonduri proprii, astfel de lucrări.

Aproximativ 295.000 de lei vor fi alocați, din fondurile proprii ale Primăriei, pentru executarea lucrărilor de introducere a sistemului de apă și canalizare menajeră pe străduțele și ulițele omise din proiectul de apă canal din municipiu. Nouă străzi vor intra în programul de extindere a canalizării menajere.

Este vorba despre Ulicioara Alexandriei, Uliţa Lainici, Intrarea Bucegi, Strada Onceşti, Strada Frasinului nr. 32A, 32B, 32C, Fundătura Luminişului, Intrarea Lacului, Strada Păltiniş şi Ulicioara Câlniştei.

Alte cinci ulițe, străzi și fundături vor beneficia de alimentare cu apă: Uliţa Lainici, Fundătura Viespilor, Strada Doiceşti, Prelungirea Miron Costin, Strada Onceşti şi Intrarea Lacului.

Potrivit reprezentanților Primăriei, lucrările ar urma să demareze în scurt timp, urmând ca astfel de programe să fie extinse și pentru celalalte zone ale orașului în care nu există astfel de utilități.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!