Social

Bani pentru modernizarea termoficării în Giurgiu

pt

Deși iarna este încă departe, problema încălzirii orașului rămâne de actualitate pentru administrația locală. Într-o recentă ședință extrardinară, consilierii locali au aprobat, în regim de urgență, modificarea bugetului local, la care au venit bani pentru modernizarea sistemului de încălzire a orașului.

17 miliarde de lei vechi au fost alocați municipiului Giurgiu, printr-un recent ordin al ministrului Dezvoltării, banii având ca destinație modernizarea sistemului de termoficare în oraș. Și, pentru că ordinul prin care se decidea alocarea acestor sume a fost publicat în Monitorul Oficial în 24 iulie, era necesară modificarea bugetului local și a listei de investiții, propunere supusă aprobării consilierilor locali, într-o ședință extraordinară convocată miercuri, 30 iulie.

Suma exactă alocată municipiului este de 1.710.000 lei, bani din care urmează a fi realizate lucrări de modernizare la punctele termice 12, 18, 51 și 57, dar și la cel de la Liceul Viceamiral Ioan Bălănescu.

În același program mai este inclusă eficientizarea sistemului de transport agent termic secundar al punctelor termice, precum și modernizarea sistemului de transport al agentului termic, pe tronsonul F42-CET. Consilierii locali au aprobat, fără rezerve, suplimentarea bugetului cu sumele alocate de Ministerul Dezvoltării, precum și modificarea listei de investiții pe anul 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!