Actualitate

Apel la calm, înțelegere, un pic de disciplină și multă încredere

Liberalul Dumitru Beianu face unapel la calm, înțelegere, un pic de disciplină și multă încredere, indeosebi din partea celor care conduc destinele unor institutii giurgiuvene dupa ce in spatiul public social-democratii giurgiuveni arata cu degetul spre PNL si Guvernul Orban, in aceste zile in care ar trebui a fim mai uniti ca oricand.

” Observ, cu amărăciune, ca mult clamatul armistițiu politic e istorie…
Probabil, simțind că guvernul se încăpățânează să promoveze măsuri apreciate, toți șefii PSD, de la președintele Ciolacu și alți lideri, coborând spre crema baronetului giurgiuvean, se înghesuie să critice, să amenințe, sa împrăștie minciuni și acuze sfruntate, într-o încercare tipică de a câștiga, chiar în condițiile teribilei crize, un capital politic pe care nu-l merita și nici nu vor știi, vreodată, să-l dedice oamenilor simpli.
M-am abținut să descifrez prea multe derapaje contabilizate în ultima vreme și cred că solidaritatea, încurajările și optimismul trebuie să caracterizeze pe oricine are o minimă preocupare pentru ce va fi.
Totuși, în acest intermezzo, aș comenta declarația d-lui Bădălău care punea pe același nivel al răului coronavirusul și Guvernul Orban spunând că, dincolo de atâtea tragedii generate de virus și altele, urmare a crizei economice care va veni, un mare neajuns ar fi să revină PSD la guvernare, cu toate tarele care l-au scufundat și toți liderii indiferenți și nesinceri care-l conduc..
Cât despre declarația de ieri a domnului Mina, pe care mă ambiționez să-l cred dintr-o nouă generație, dincolo de inexactități și aberațiile cuprinse, mi-aș dori să nu ajungă la prea mulți simpatizanți PSD, oameni speriați, ca noi toți, de grozăvia ce ne-a cotropit.
Dacă spitalul ar fi fost aprovizionat corespunzător, cu un buget consistent, dacă ar avea măcar circuite stabilite și nu o singură intrare de-a valma pentru ambulanțe și alte mașini, personal și vizitatori, poate aș fi crezut că există, la nivelul conducerii CJG, o preocupare reală pentru sănătatea giurgiuvenilor.
Care giurgiuveni trebuie să înțeleagă că această perioada sumbră va trece, cu pierderi omenești și altele, materiale, la fel de dureroase. E nevoie de calm, înțelegere, un pic de disciplină și multă încredere ca tot efortul celor implicați, de la medici și asistente la funcționari și miniștri, va avea rezultatul așteptat de fiecare dintre cei care își privesc părinții sau copiii gândind că Dumnezeu va rămâne alături de noi și de mâine!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!