Actualitate

Și, totuși, se poate! Desfășurare de forțe pe Petre Ghelmez

gunoaie anl

Demolarea sediului Băncii Agricole, de pe strada Petre Ghelmez transformase gropa rămasă în urmă într-un veritabilă groapă de gunoi, mirosurile emanate de aici îngrozindu-i pe giurgiuvenii ce locuiesc în zonă. Valahia TV și Informația de Giurgiu au realizat mai multe reportaje despre acest subiect și, spre satisfacția noastră, dar și a oamenilor de aici, acestea chiar au avut efect. Așa se face că, în doar o singură zi situația s-a schimbat radical.

În urmă cu doar două zile, lângă ANL-urile de pe Petre Ghelmez era un peisaj dezolant, ce aducea mai mult cu niște cratere lunare, înconjurate din toate părțile de gunoaie, ce emanau un miros pestilențial.

photo4

Miercuri, însă, zona a fost ”invadată” de utilaje și oameni, care, într-o singură zi, au curățat toate gunoialele, le-au încărcat în mașini și le-au transporat la adevărata groapă de gunoi. Molozul adus acolo din toate zonele orașului a fost împins în groapa rămasă după demolarea băncii, terenul a fost, apoi, nivelat, parcările, care până ieri, nu mai puteau fi folosite, pentru că erau ocupate cu grămezi de moloz, au fost eliberate, într-un cuvânt, zona este de nerecunoscut.

photo2 (1)

În continuare, aici se aduce moloz, mașinile îl descarcă, urmând ca utilajele să revină în zonă și să îl împingă în groapă, până când aceasta va fi umplută. De altfel, autoritățile își propun să amenajeze aici un parc. Și poate că nu ar fi rău ca, până atunci, zona să fie împrejmuită cu garduri, care să nu mai permită accesul în interior, împiedicând, astfel, oamenii să mai arunce gunoi aici.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!