Actualitate

Pentru a ajunge în siguranță la destinație, Poliția giurgiuveană vă recomandă

DACĂ PORNIȚI LA DRUM ȚINEȚI CONT DE RECOMANDĂRILE POLIȚIEI GIURGIUVENE ȘI RESPECTAȚI INDICAȚIILE POLIȚISTULUI RUTIUER AFLAT ÎN TEREN.
Pentru a ajunge în siguranță la destinație, Poliția giurgiuveană vă recomandă:
Interesați-vă înainte să porniți la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.
Circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic, în special când se circulă în coloană și țineți cont de politețea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranță, în mers, măriți distanța dintre vehicule.
Conduceți prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asigurați-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre și evitați depășirile care, în condiții de vizibilitate redusă și carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.
Respectați regimul legal de viteză! Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.
Pe autostrăzi, semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, nu folosiți banda de urgență și conduceți cu atenție sporită.
Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dată fiind experiența redusă și riscul implicării în evenimente rutiere.
Pietonilor le recomandăm să-și sporească atenția și să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranță. Este recomandat să evite, pe cât posibil, folosirea părții carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!