Actualitate

Aproximativ 50 de angajatori şi-au prezentat ofertele la Bursa Locurilor de

646x404Deşi au participat în număr mare la această acţiune tinerii giurgiuveni nu au fost prea decişi în ceea ce priveşte viitorul lor loc de muncă. Unii dintre aceştia neştiind ce post şi+ar dori, însă au continuat să caute, nesiguri dar insistenţi.

În ciuda faptului că giurgiuvenii au avut doleanţe în ceea ce a privit ofertele viitoriilor posibili angajatori, cei din urmă s+au dovedit a fi indulgenţi cu tinerii lipsiţi de experienţă. Unii dintre patronii participanţi la această acţiune au oferit posibilitatea de a-i învăţa o meserie, prin înscrierile la anumite cursui de specializare.

Un alt manager cu care am vorbit, astăzi, ne+a declarat că mulţi dintre tinerii participanţi îşi doresc un loc de muncă cu funcţie înaltă, însă piaţa muncii are nevoie de oameni care să muncească, de instalatori şi persoane care să lucreze în construcţii.

În acest an bursa locurilor de muncă a avut şi elemente de noutate. Unul dintre aceste a fost faptul că la acţiune au participat şi reprezentanţii poliţiei giurgiuvene.

Această acţiune a fost găzduită de un restaurant din municipiu, unde aproximativ 300 de absolvenţii giurgiuveni au încercat să îşi găsească un loc de muncă. Dintre aceştia, aproximativ 180 au fost selectaţi în vederea susţinerii unui interviu de angajare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!