La zi

Primarul Marin Voinea, prezent la cea mai recentă conferinţă de presă a PSD, le-a adus jurnaliştilor noutăţi din viaţa administrativă a comunei Călugăreni

calugareni-1Prezent în conferinţa de presă de joi, 26 septembrie, a PSD Giurgiu, primarul comunei Călugăreni, Marin Voinea, a declarat că toate lucrările de igienizare a celor 5 şcoli şi tot atâtea grădiniţe, dar şi unele investiţii privind reparaţii sau modernizări au fost suportate din bugetul local.

Marin Voinea a mai spus că anul acesta, Primăria Călugăreni a primit de la Consiliul Judeţean Giurgiu doar 4,3 miliarde de lei vechi, bani insuficienţi pentru realizarea unor proiecte.

Pe de altă parte, la întâlnirea cu jurnaliştii locali, primarul din Călugăreni a vorbit şi despre realizările din mandatele sale, precizând că la capitolul infrastructură rutieră stă bine. Chiar şi străzile au fost asfaltate sau pietruite, fiind vorba despre circa 15 kilometri de astfel de căi de acces.

Marin Voinea a declarat şi că, până în prezent, au fost montate trei camere de supraveghere în mai multe intersecţii din comună, dar că intenţionează să achiziţioneze alte 22 de asemenea dispozitive.

Edilul a spus că încearcă, de asemenea, să sprijine înfiinţarea unei subunităţi de pompieri, la Călugăreni, dar a luat în discuţie şi problema vestitului târg de acolo.

Voinea spune că nu se pune problema desfiinţării târgului, ci găsirea unei soluţii pentru reamenajarea acestuia.

Tot el a precizat şi că, în urma unor controale ale celor din instituţii cu atribuţii în domeniul sanitar-veterinar, s-a redus numărul celor care vindeau carne chiar din poartă, un lucru ilegal, de altfel.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!