Cultură La zi

În căutarea lui Moș Crăciun, premieră absolută pe scena Teatrului Tudor Vianu

afisÎn regia și scenografia lui Florin Antoniu va pusă în scenă joi, 24 septembrie a.c., cu începere de la orele 11,00,  piesa de teatru –  În căutarea lui Moș Crăciun -, de Ana Niculina Ursulescu.

Realizată, în special, pentru copii, piesa alătură într-un mod fericit, actori precum  Giulia Nidelea Ionescu, Gabriela Munteanu, Mara Antoniu și Vasile Toma.

Intrând firesc în roluri, cu o naturalețe debordantă, actorii giurgiuveni, vor fi fiecare, fetița de pe plaiul cu amintiri, bunica, omul de zăpadă sau bunicul, Moș Crăciun.

Fiindcă toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii, pentru Giulia Nidelea Ionescu, rolul îi vine ca o mănușă, dorind  să transmită micilor spectatori  darul întregii echipe, realizat special pentru ei, această poveste care îi ajută să nu-și piardă candoarea. Gabi Munteanu – bunica – recomandă prețuirea lucrurilor mici, dar importante, bune și frumoase  din viața noastră.

Mara Antoniu – omul de zăpadă, mulțumind regizorului Florin Antoniu, dar și managerului Mircea M. Ionescu pentru faptul că  i-au oferit ocazia de a fi, chiar și pentru puțin timp, copil, actrița  pare învăluită complet de poveste și îl cheamă cu nerăbdare de copil pe Moș Crăciun.

Vasile Toma –  Moș Crăciun, vede personajul  ca un simbol al copilăriei, creat de oameni pentru oameni și care nu va muri niciodată.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!